Voittoviisikko esittäytyy

15.6.2017

Voitossa on kevään aikana aloittanut viisi uutta ammattilaista: (kuvassa vasemmalta) Sebastian, Anna-Maija, Teemu, Terhi ja Hanna.

Teemu Kaksonen on nimitetty Voittoon SEM-suunnittelijaksi. Aiemmin hän on työskennellyt SEM/SEO-tehtävissä sekä verkkosivustojen kehitystehtävissä nettikauppamaailmassa. ”Olen erittäin innostunut päästessäni laajentamaan osaamistani Voiton ammattitaitoisessa tiimissä. Monipuoliset ja mielenkiintoiset asiakkuudet tuovat työhön uudenlaista puhtia ja haastavat itsensä kehittämiseen.”

Anna-Maija ”Ansku” Sjöholm toimii Voitossa digital plannerina.  Hän tuli Voittoon Allerilta, jossa hän vastasi digimarkkinoinnista ja siihen liittyvistä projekteista. Anskulla on markkinointialan kokemusta 10 vuoden ajalta, lisäksi hän on tehnyt mm. digimarkkinointia Kojamossa ja hoitanut markkinointia Sanoma Prossa sekä apteekkituotteiden markkinointia Tamrolla. ”Mahtavaa olla mukana Voiton hienossa porukassa ja tehdä töitä kiinnostavien asiakkaiden kanssa”, kiteyttää Ansku tunnelmansa.

Terhi Maidell on aloittanut asiakkuuskoordinaattorina. Hän on työskennellyt aiemmin useamman vuoden markkinoinnin koordinaattorina mm. Helsingin Kamari Oy:llä, Aller Mediassa ja Stockmannilla. ”Hienoa päästä oppimaan uusia asioita ja saada uutta näkökulmaa markkinoinnin maailmaan. Voiton porukka on pullollaan rautaisia media-ammattilaisia, joilta voin ammentaa tietoja ja taitoja ja tuoda tiimiin omaa osaamistani.”

Myös Sebastian Santanen on nimitetty asiakkuuskoordinaattoriksi. Hänellä on aiempaa mediatoimistokokemusta Dentsu Aegikselta, jossa hän työskenteli erityisesti tv:n ja radion parissa. ”Minulla oli jo etukäteen hyvä mielikuva Voitosta ja se on vain parantunut ensimmäisten viikkojen aikana. Odotan innolla tiimien kanssa työskentelyä, tv- ja radio-osaamiseni syventämistä sekä uuden oppimista digimaailman mahdollisuuksista.”

Hanna Kulmala on aloittanut toimistoassistenttinaHän on yrittäjätaustainen, myynnin ja asiakaspalvelun kokenut ammattilainen, jonka työura on ollut todella monipuolinen. Hanna on alun perin ravintolakokki, mutta päätynyt monen mutkan kautta mm. toimitilavälittäjäksi ja vastaavaksi tapahtumatuottajaksi (Stadin Silakkamarkkinat 2015). Hanna on myös lifestylebloggari, joka hallitsee viestinnän perusteet. ”Voitossa on juuri minulle sopivasti vaihtelevia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää ja kehittyä.”