Voittoon uusi toimitusjohtaja ja lisää asiakasymmärrystä

2.1.2018

Uusi vuosi tuo paljon uutta myös Voittoon. Mika Vehmersuo aloittaa Voiton toimitusjohtajana 2. tammikuuta. Salomaa-yhtiöihin kuuluva Evidens Oy tulee osaksi Mediatoimisto Voittoa helmikuusta 2018 alkaen. Voittoa aiemmin luotsannut Sari Haavisto ryhtyy vetämään Salomaa Yhtiöiden kehityshanketta ja suorittaa samalla DBA-tohtoritutkinnon.

Voiton tavoitteena on olla strategisen markkinoinnin avainkumppani, joka jalostaa tutkimustiedon ja datan tuottaviksi näkemyksiksi ja palvelukonsepteiksi hyödyntämällä uusimpia teknologioita. Asiakas- ja henkilöstökokemuksen tutkimiseen erikoistuneen Evidensin tuominen osaksi Voittoa on luonnollinen askel tällä tiellä.

Voiton omnikanavainen 360-suunnitteluprosessi saa Evidensin myötä vahvistusta erityisesti jakeluteiden ja omien kanavien ymmärryksen osalta. Kokonaisvaltaisempi asiakasymmärrys parantaa asiakkaiden liiketoiminnan tuloksia.

Mika Vehmersuo on tehnyt pitkän ja menestykkään uran median ja markkinoinnin parissa. Mika siirtyy Voiton ruoriin Evidensin toimitusjohtajan paikalta. Hän työskenteli aiemmin Veikkauksessa, jossa hän oli rakentamassa uuden peliyhtiön brändiä ja sen lanseerausta.

– Sari on luonut Voittoon upean, jatkuvan uudistumisen kulttuurin. On hienoa päästä jatkamaan tätä työtä uuteen vaiheeseen yhdessä voittolaisten kanssa. Muuttuvassa markkinassa asiakkaan koko liiketoiminnasta on tullut media. Tuomme asiakkaalle uusia keinoja hyödyntää tätä mediaa tehokkaasti kasvuun, kiteyttää Mika.

Sari Haavisto ottaa vastuulleen Salomaa Yhtiöiden kehityshankkeen ja suorittaa samalla Aallossa DBA-tohtoritutkinnon. Kolmivuotisessa hankkeessa luodaan yhdessä asiakkaiden kanssa uusia toimintatapoja, palveluja ja liiketoimintamalleja, joilla vauhditetaan kasvua. Yhteistyökumppaneina toimivat mm. Google Suomi ja Aalto University Executive Education.

– Etsin keinoja, jotka auttavat asiakkaitamme kasvattamaan liiketoimintaansa tässä jatkuvien muutosten maailmassa. Samalla toteutan pitkäaikaisen haaveeni ja suoritan Aalto Executive DBA-tohtoritutkinnon. Voitto on hyvässä vedossa. Meillä on upeita asiakkaita ja upeita voittolaisia, jotka saavat nyt vahvistusta uusien osaamisalueiden kautta. Lämmin kiitos kaikille, siirrän kapulan Mikalle turvallisin mielin, toteaa Sari.

Valoisaa ja voitokasta uutta vuotta!

Lisätietoja:
Mika Vehmersuo, toimitusjohtaja, 040 524 1054, mika.vehmersuo@mediatoimistovoitto.fi
Raisa Summanen, operatiivinen johtaja, 044 535 0024, raisa.summanen@mediatoimistovoitto.fi