Uusi trainee-trio puhkuu intoa ja avaa diginatiivinäkemystä

28.1.2019

Voitossa aloitti vuodenvaihteessa kolme traineeta. Tiimit ottavat ilolla vastaan talentit, jotka auttavat avaamaan uusia näkökulmia ja esittämään kaikelle uudistamistyölle tärkeitä ”hyviä kysymyksiä”.  Tutustu Vivi Mikkoseen (kuvassa vasemmalla), Ville Lindforsiin ja Nina Lahteen.

Broadcast media trainee Nina Lahti hoitaa mm. televisio- ja radiokampanjoiden varaamista, kampanjakoordinointia, yhteyksiä asiakkaisiin ja tulosten raportointia. Aiemmin Nina on toiminut Acting Managing Directorina suklaata ja makeisia maahantuovassa ja jälleenmyyvässä yrityksessä, jossa kertyi aimo annos kokemusta suuren kansainvälisen suklaabrändin kanssa työskentelystä. Lisäksi hän on työskennellyt päällikkönä ravintola- ja kahvila-alalla.

Voitossa on kiva porukka, joka on ottanut meidät uudet lämpimästi vastaan. On paljon uutta opittavaa ja odotankin malttamattomana, että pääsen kunnolla työn touhuun.”

Digital Media Trainee Vivi Mikkonen on viimeistä työharjoittelua ja opinnäytetyötä vaille valmis, markkinointiin ja viestintään suuntautunut liiketalouden tradenomi Haaga-Heliasta. Vivin aikaisempi työkokemus on ravintola-alalta sekä helsinkiläisen designyrityksen markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijan tehtävistä. Töiden ja opiskelujen lisäksi hän kirjoittelee blogia, harrastaa juoksemista ja somettaa aktiivisesti.

Odotan trainee-jaksoltani paljon uuden oppimista. Erityisen kiinnostavaa on nähdä kampanjoiden toteuttaminen käytännössä, koska tällaisena diginatiivina on tullut nähtyä mainos jos toinenkin sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa.”

Digital Media Trainee Ville Lindfors opiskelee työn ohessa. Ensi keväänä siintää valmistuminen kauppatieteiden maisteriksi. Ville on työskennellyt opintojen ohella aiemmin mm. Evli Pankissa sekä startup-yritys Neverthinkissä.

Odotan, että pääsen kartuttamaan mahdollisimman paljon tietojani ja taitojani media-alasta sekä käytännön kokemusta markkinointistrategioiden suunnittelusta ja toteutuksesta.”