Tutustu uusiin voittolaisiin!

27.8.2018

Voitto on saanut kevään ja kesän aikana uusia, innokkaita tekijöitä. Saammeko esitellä: Matias Hyyrynen, Sara Nurminen, Heidi Hyvönen, Kalle Eroma ja Jonathan Scamans.

Digital Planner Trainee Matias Hyyrynen tuli Voittoon Saranen Consultingin Digital Excellence Academy-ohjelman kautta. Aiemmat työtehtävät Megaklinikan markkinointipäällikkönä antavat hyvän pohjan markkinoinnin kokonaisvaltaiselle ymmärrykselle. Nyt aikomuksena on syventää ja laajentaa digitaalista osaamista mainostaja-näkökulmasta teknisempään ja käytännönläheisempään suuntaan.

“Mukavaa ja avuliasta porukkaa. Innolla odotan tulevaa”, kiteyttää Matias tunnelmat.

 Heidi Hyvönen ja Kalle Eroma on nimitetty Digital Media Specialisteiksi.

Heidi Hyvönen on vastannut aiemmin tiedolla johtamiseen keskittyvän startup-yrityksen markkinoinnista sekä työskennellyt Dentsu Aegis Networkilla Ad Ops -tiimissä. Kokemusta löytyy myös tapahtumien järjestämiseen ja assistenttityöhön liittyvistä tehtävistä.

”Ensimmäiset kuukaudet Voitossa ovat vierähtäneet nopeasti syventäessäni osaamistani digimainonnan eri osa-alueista. Mahtavat kollegat ja mahdollisuus tehdä töitä erilaisten asiakkuuksien kanssa ovat ehdottomasti osoittautuneet työn parhaiksi puoliksi.”

Kalle Eroma on aiemmin työskennellyt iProspectilla ja Netboosterilla digimainonnan ja erityisesti hakusanamainonnan ja sosiaalisen median kanavien parissa. Kalle jäi aikoinaan ”digi-koukkuun” työharjoittelussa ja tehdessään lopputyötään hakusanamainonnasta. Digimainonnassa Kallea kiinnostaa etenkin alan jatkuva ja nopea kehitys sekä uudet mahdollisuudet, joita syntyy uusien alustojen ja kanavien myötä.

”Digimainonnassa kiehtoo sekin, että vieläkin monet pitävät sitä lukuisine kohdistusmahdollisuuksineen lähinnä taikuutena, eivätkä ymmärrä sen lainalaisuuksia ja monia mahdollisuuksia. Odotan Voitossa syventäväni tietojani ja osaamistani uusien haasteiden ja monipuolisten asiakkaiden parissa. On miellyttävää olla mukana näin asiantuntevassa työporukassa.”

Media Trainee Jonathan Scamans omaa vahvan myyntitaustan; kokemusta on karttunut niin rekrytointipalveluiden kuin toimitilakalusteidenkin parista. Markkinoinnin ja mainonnan maailma on kiinnostanut Jonathania jo pitkään, joten Voiton tarjoama työmahdollisuus oli ”no brainer”.

”Odotin jännityksellä millaista työskentely media-alalla on. Nyt olen päässyt nopeasti osaksi Voiton arkea. Se on vaatinut paljon uuden oppimista ja nopeaa reagointikykyä vastuiden kasvaessa. Odotan innolla, mitä uusia haasteita syksy tuo tullessaan!”

Sara Nurminen on aloittanut Voitossa SEM-Traineen tehtävissä. Hän on liiketalouden opintojensa loppusuoralla Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa, aiempaa työkokemusta on kertynyt asiakaspalvelun ja myynnin parista. Opinnoissaan hän on suuntautunut markkinointiin ja viestintään.

”Ensimmäiset viikot Voitossa ovat kuluneet uuden opettelun, haasteiden ja oivalluksien parissa – eli juuri niin kuin kuuluukin. Tärkein kriteerini työharjoittelupaikalle oli se, että pääsen kunnolla tekemään töitä ja oppimaan mahdollisimman paljon – Voitossa tämä toteutuu!”