Tervetuloa Voittoon Mia ja Johanna!

11.12.2018

Mia Boström on aloittanut Voitossa Client Managerina ja Johanna Nokela Digital Marketing Specialistina.

Mia Boströmillä (kuvassa oikealla) on pitkä kokemus markkinoinnista asiakkaiden puolelta. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Plantagenin, IKEAn ja Tjäreborgin markkinoinnissa. Pienen paussin ja pohdinnan jälkeen Mialle kirkastui, mitä hän haluaa tehdä isona – ”pöydän toisella puolella”pääsee pureutumaan monien toimialojen ja yrityksien markkinointiviestinnän haasteisiin.

Odotan innolla, että Client Managerina pääsen mukaan vaikuttamaan jo strategiavaiheessa, jolloin luodaan vahva kivijalka kaikelle markkinointiviestinnän suunnittelulle ja tekemiselle. Ja onpa mahtavaa olla näin valtavan tietomäärän äärellä!”

Mia viettää ”kaksoiselämää”: Viikot kuluvat kaupungissa työn sekä kulttuuririentojen parissa keikoilla, konserteissa ja teatterissa. Viikonloppujen #remppamuija- ja #plantlady-elämä landella on mahtava vastapaino kaikelle arjen härdellille.

Johanna Nokela (kuvassa vasemmalla) on työskennellyt markkinoinnin tradenomin opintojensa jälkeen pari vuotta mediatoimistossa hakukonemainonnan ja sosiaalisen median parissa. Voitossa hän hoitaa pääasiassa hakusanamainontaa.

”Hakukonemainonta muuttuu ja automatisoituu jatkuvasti. Odotan innolla, että pääsen testailemaan uusia mainonnan osa-alueita ja viemään nykyisten ja uusien asiakkuuksien SEM-tekemistä eteenpäin.”

Vapaa-ajalla Johanna rentoutuu nauttimalla ystävien seurasta, usein hyvän ruuan merkeissä – ja katsomalla tv:stä ”laatusarjoja”, kuten Temppareita ja Love Islandia.