Syksy toi uusia voittolaisia

9.10.2018

Voitto panostaa vahvasti mm. tutkimus- ja analytiikkapalveluihin. Syksyn alkaessa tiimi vahvistui neljällä mainiolla osaajalla: Mileena Aniszewski, Hanna-Mari Kallio ja Eveliina Broman palasivat vanhempainvapaalta ja uutena rekrytointina joukkoa täydentää Kalle Räsänen. Lisäksi Riikka Ilves aloitti Voiton digissä.

 

Insight Manager Mileena Aniszewski palasi Voittoon vanhempainvapaalta syyskuun alussa. Hän on työskennellyt Voitossa vuodesta 2013, erityisosaamisenaan kampanja- ja bränditutkimukset, sosiaalisen median seuranta sekä sivustotutkimukset. Mileena on toteuttanut myös lukuisia kansainvälisiä tutkimusprojekteja mm. Japanissa, Kiinassa ja useissa Euroopan maissa.

”Lähes kaksi vuotta vanhempainvapaalla oli hyvin opettavaista. Ymmärrän nyt paremmin lapsiperheitä kohderyhmänä. On myös hämmästyttävää nähdä, miten uuden sukupolven diginatiiviksi kasvetaan. Meillä on tutkimustiimissä monipuolista osaamista ja tiivis yhteistyö asiakasvastaavien kanssa varmistaa, että tutkimustulokset siirtyvät arkeen. Perinteisen tutkimuksen ja analytiikan yhdistäminen tarjoaa huikeita mahdollisuuksia entistä paremman lisäarvon tuottamiseen asiakkaiden liiketoiminnalle.”

Research Planner Eveliina ”Eve” Broman palasi vanhempainvapaalta samaan aikaan Mileenan kanssa. Even polku Voittoon on kulkenut Evidensin ja Qualitemsin kautta. Hänen erityisosaamistaan ovat asiakastyytyväisyys-, henkilöstö- ja bränditutkimukset. Kokemusta löytyy myös Mystery Shoppingista. Eve tuo Voittoon myös poikkitieteellisyyttä, hän on valmistunut valtiotieteellisestä tiedekunnasta pääaineenaan sosiologia.

”Pitkän poissaolon jälkeen töihin paluu, vieläpä uuteen yritykseen Evidensin Voittoon yhdistymisen myötä, jännitti etukäteen kovasti. Mutta jo nyt voin sanoa, että hyvin on mennyt ja töihin olen tullut iloisella mielellä.”

Research Coordinator Hanna-Mari ”Hansu” Kallio on myös palannut vanhempainvapaalta. Hän on työskennellyt aiemmin Evidensissä ja Qualitemsissa. Taustaa löytyy lisäksi hotelli- ja ravintola-alalta ja lentoemäntäkoulutuskin on käyty. Vanhempainvapaalla Hansu teki vapaaehtoistyötä SPR:n ja seurakunnan parissa sekä hoiti luottamustoimea seurakuntaneuvostossa.

”Akut latautuneena on ollut helppo palata ystävällisten ja apua tarjoavien työkavereiden kanssa hoitamaan Mystery Shopping -tutkimuksen kenttää. Neljän lapsen äitinä ja yrittäjän vaimona koordinointia on tullut harjoiteltua riittämiin myös yksityiselämässä.”

Kalle Räsänen on nimitetty Data Specialistiksi. Hän viimeistelee opintojaan Haaga-Heliassa, ja takana on puolen vuoden trainee-jakso Voiton tutkimus- ja analytiikkatiimissä.

 ”Mahtavaa jatkaa töitä Voiton huippuporukassa! Jatkossa työni painottuvat analytiikkaan. Erityisesti datan hyödyntäminen asiakaspolun eri vaiheissa sekä datan visualisointi kiinnostavat minua suuresti.”

Riikka Ilves on nimitetty Digital Media Specialistiksi. Hänellä on kokemusta laajasti mm. myynnistä, markkinoinnista, mediasta ja operoinnista pääosin matkailualalta sekä Suomesta että ulkomailta. Riikan värikkäästä työhistoriasta kertoo pesti tonttujen esimiehenä Ylläksellä sekä puumahoitajan vapaaehtoistyö Bolivian viidakossa. Media-ala on tuttu MTV Media -ajoilta, jolloin Riikka toimi ensin harjoittelussa Subilla ja sitten tv-kampanjasuunnittelussa.

”Mietin usein palaavani takaisin media-alalle. Median dynaaminen ja mielenkiintoinen maailma on aina kiinnostanut minua. Olen viihtynyt Voitossa erinomaisen hyvin. Ihmiset ovat ihan huippuja ja minut otettiin hyvin vastaan. Odotan innolla uusia haasteita mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.”