Client Director

Voitto on toimisto, jonka osaamisen ytimessä on asiakaskohtaamisten kehittäminen, optimointi ja arvon kasvattaminen. Tarjoamme asiakkaillemme mm. asiakasymmärrykseen, viestien kohdentamiseen ja mediaratkaisuihin sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyviä palveluita.

Palvelemme joustavasti sekä kotimaisia että ulkomaisia asiakkaita. Olemme Salomaa Yhtiöiden 100-prosenttisesti omistama suomalainen yritys – ketterä ja itsenäinen toimija ison talon taustoin.

Voitto hakee tiimiinsä sinua, osaavaa ja aktiivinen:

CLIENT DIRECTOR

Sinulla on vahvaa kokemusta asiakkuuksien ja myynnin johtamisesta sekä kehittämisestä.Olet asiakkaille suunnannäyttäjä, osaat nähdä kokonaisuudet ja löydät ratkaisut myös arjen haasteisiin.

Haluat jakaa osaamistasi ja kehittää uusia toimintamalleja tuloksellisen asiakastyön varmistamiseksi. Tiimin vetäjänä toimit systemaattisesti, olet energinen ja viet asioita eteenpäin. Esiinnyt ja kommunikoit selkeästi suomeksi ja englanniksi. Tehtävässäsi pääset työskentelemään kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden ja kumppanien kanssa.

Sinulla on monipuolista ymmärrystä ja kokemusta markkinointiviestinnästä, olet työskennellyt aiemmin asiakkaalla, media- tai mainostoimistossa. Olet kiinnostunut digitalisaation, datan ja teknologian tarjoamista mahdollisuuksista parantaa markkinointiviestintää.

Olet Voitto-ainesta, mikäli haluat tuottaa asiakkaille voittoa, puhkut intoa ja sinulla on proaktiivinen ote asiakastyöhön. Koulutuksesi ja osaamisesi tukevat haettavaa tehtävää.

Tarjoamme paikkaa markkinoinnin ja median edelläkävijöiden joukossa, mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa osaamistasi, kilpailukykyiset työsuhde-edut, ihanat ja osaavat kollegat sekä uuden tekemisen draivin. Tehtävä on vakituinen.

Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

 

Lataa CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 15.2.2019 hakujärjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä: Sini Skott, Client Group Director, +358 500 267 031

Huomiothan, että tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Toimi pian!

Tilaa Voiton uutiskirje

Ajankohtaiset insightit ja uutiset kätevästi suoraan sähköpostiin kerran kuukaudessa

Ei kiitos

Hups!

Uutiskirjeen tilaus ei onnistunut, yritä myöhemmin uudelleen

Sulje

Kiitos!

Uutiskirje tilattu onnistuneesti

Sulje