Rekisteriseloste

Rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Mediatoimisto Voitto Tiimi Oy
Lapinlahdenkatu 1 B
00180 Helsinki
puh. +358 9 693 033

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa
Sanna Berndtson
Lapinlahdenkatu 1 B
00180 Helsinki
sanna.berndtson@mediatoimistovoitto.fi
puh. +358 9 693 033

Rekisterin nimi
Mediatoimisto Voitto Tiimi Oy:n markkinointirekisteri (yritys ja niiden yhteyshenkilöt).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

  • Analysointiin ja profilointiin
  • Mediatoimisto Voitto Tiimi Oy:n markkinoinnin, mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaamiseen.

 

Rekisteröitävät tiedot
Henkilörekisteriin voidaan merkitä seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot rekisteröidyistä:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Yritys
  • Uutiskirjeen tilaajien lukutiedot ja sivustokäyttäytyminen
  • Analyysi ja profiilitiedot
  • Tiedot yhteydenotoista

 

Henkilörekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Mediatoimisto Voitto Tiimi Oy:n uutiskirjeen tilaajajärjestelmästä, sivuston yhteydenotto lomakkeesta sekä mahdollisesti yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä tai työkaluista.

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterin tietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle käsiteltäväksi rekisterin käyttötarkoituksen toteuttamiseksi, jolloin rekisterinpitäjä noudattaa tämän lakisääteisiä velvoitteita tietosuojan tason varmistamiseksi. Rekisterinpitäjä ei luovuta mitään tietoja ulkopuolisille.

 

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Yhden tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.

Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Yhteyshenkilömme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman pian.

 

Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai uutiskirjeen tilaamisen loppumisen vuoksi.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Mediatoimisto Voitto Tiimi Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

 

Kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

 

Mediatoimistovoito.fi kävijäseuranta
Tällä verkkosivustolla käytetään käyttäjäseurannassa Google Analytics -ohjelmistoa, jonka tarjoaa Google Inc. (myöhemmin ”Google”). Seurantaohjelman javascript-koodi ajetaan palvelussa jokaisella sivulatauksella. Google Analytics yksilöi käyttäjän ns. evästeillä (engl. cookies), jotka ovat selaimen koneellesi tallentamia tekstitiedostoja. Sivuston käyttöä koskevat tiedot välitetään ja säilytetään Googlen palvelimilla mm. Yhdysvalloissa. Mediatoimisto Voitto käyttää tätä tietoa koostaakseen verkkosivuston käytöstä raportteja, joita käytetään kävijämäärätilastointiin ja palvelun parantamista varten.

Evästeillä kerätty käyttäjätieto on anonyymia. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön valitsemalla selaimensa asetuksista evästeiden estämisen. Tällöin käyttäjä ei välttämättä voi käyttää hyväksi kaikkia sivuston toiminnallisuuksia. Käyttämällä näitä verkkosivuja käyttäjä hyväksyy Googlen tiedonkeruun yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin.

Edellä mainittujen käyttäjäseurannan ohjelmistojen lisäksi mediatoimistovoitto.fi sivustolla voi olla käytössä muitakin käyttäjäseurannan ohjelmistoja. Näiden ohjelmistojen käyttöjaksot eivät tyypillisesti ole jatkuvia ja monissa tapauksissa niiden luonne on testata ohjelmistoa Voiton muihin tarpeisiin kuin hyödyntää ohjelmistoja varsinaiseen mediatoimistovoitto.fi sivuston kävijöiden analysoimiseen.

Käyttäjäseurannan ohjelmistot voivat tallentaa yksityiskohtaisempaa kävijätietoa kuin yllä mainittu Google Analytics. Kerättyjä kävijätietoja ei kuitenkaan lähtökohtaisesti voida tunnistaa kävijää tai hänen perhettään tai hänen kanssaan yhteisessä taloudessa eläviä koskeviksi. Joillakin kävijäseurannan ohjelmistoilla on mahdollista tunnistaa missä yrityksessä sivulla vieraillut henkilö työskentelee ja automaattisesti tallentaa tietoja rekisteriin. Henkilökohtaisia tietoja ei tunnisteta tai tallenneta. Ohjelmistoja voidaan käyttää esimerkiksi määriteltyjen käyttäytymissääntöjen mukaan personoidun sisällön esittämiseen tai hiiren liikkeiden tunnistamiseen mediatoimistovoitto.fi sivustolla.

Google Analytics kerää tietoa myös kävijöiden kiinnostuksen kohteista sen perusteella millaisilla sivustoilla kävijän selain on käynyt Google Display Network -verkostossa sekä tämän datan perusteella arvioi kävijän demografia-tietoja. Google Analyticsiin kertyy vain anonyymia tietoa kävijäryhmien oletetuista kiinnostuksen kohteista sekä kävijäryhmien oletetuista demografia-tiedoista. Tietoa vierailluista sivustoista tai yksittäisistä kävijöistä ei kerätä.

Annamme tarkempia tietoja kulloinkin käytössä olevista ohjelmistoista ja niiden tallentamasta tiedosta pyydettäessä. Suurin osa ohjelmistoista on myös mahdollista tunnistaa mediatoimistovoitto.fi sivuston lähdekoodista.

Lisätietoja Googlen analytiikkaseurannasta Googlen tietosuojasivulta. Google Analytics -seurannan voi estää: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

 

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset uutiset kätevästi sähköpostiin kerran kuukaudessa.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti.
Virhe tilauksessa

Tilaa Voiton uutiskirje

Ajankohtaiset insightit ja uutiset kätevästi suoraan sähköpostiin kerran kuukaudessa

Ei kiitos

Hups!

Uutiskirjeen tilaus ei onnistunut, yritä myöhemmin uudelleen

Sulje

Kiitos!

Uutiskirje tilattu onnistuneesti

Sulje