Tutkimus

Tutkimuspalvelumme auttavat sinua markkinoinnin ja liiketoiminnan avainkysymyksissä datasta johdetulla näkemyksellä. Tuotamme ymmärrystä kohderyhmästäsi, tunnistamme brändisi kasvumahdollisuuksia ja optimoimme markkinointiviestintäsi tehoa tutkimustiedon avulla. Olemme apunasi myös asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittämisessä ja palvelukonseptisi laadun varmistamisessa

Kohderyhmäymmärrys

Kohderyhmärajaus ja kohderyhmän piirteet ohjaavat markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta. Kohderyhmätutkimusten avulla autamme strategisesti parhaan kohderyhmän määrittämisessä, sen piirteiden ymmärtämisessä sekä tarjooman ja viestinnän kehittämisessä.

Lue Lisää

Brändin kehittäminen

Brändin kehittäminen ja tavoitteellinen brändijohtaminen edellyttävät hyvää ymmärrystä markkinasta ja kohderyhmästä sekä niissä tapahtuvista muutoksista. Bränditutkimusten avulla seurataan brändimittareiden kehitystä ja saadaan näkemyksiä brändistrategisiin kysymyksiin.

Lue Lisää

Mainonnan toimivuus

Hyvin toimivassa mainonnassa yhdistyvät kohderyhmän tavoittaminen ja puhutteleva sisältö. Mainonnan tutkimukset ja kampanjatutkimukset auttavat optimoidaan mainonnan luovia toteutuksia sekä mittaamaan kampanjoiden onnistumista ja tehoa.

Lue Lisää

Mystery Shopping

Palvelulupausten lunastaminen kohtaamispisteissä heijastuu yrityksen asiakaskokemukseen ja liiketoimintaan. Mystery shoppingin avulla autamme varmistamaan, että palvelun laatu ja palvelukonseptin toteutuminen asiakaskohtaamisissa vastaavat asetettuja tavoitteita.

Lue Lisää

Henkilöstökokemus

Henkilöstön kokemus omasta työstään ja työpaikan arjesta vaikuttavat yrityksen liiketoimintaan laaja-alaisesti. Henkilöstökokemustutkimus auttaa tunnistamaan organisaatioon ja työyhteisöön liittyviä vahvuuksia ja kehityskohteita.

Lue Lisää

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus muodostuu kaikista asiakkaan kohtaamisista yrityksen kanssa. Asiakaskokemus heijastuu mm. tyytyväisyyteen, sitoutumiseen ja suositteluhalukkuuteen. Asiakaskokemustutkimukset auttavat tunnistamaan asiakaskokemuksen vahvuudet ja kehityskohteet.

Lue Lisää

Räätälöimme tutkimukset aina asiakkaan tarpeiden mukaan, ja valitsemme kysymysten ratkaisuun sopivimmat tutkimusmenetelmät. Toteutamme tutkimuksia Suomessa ja ulkomailla, sekä kuluttaja- että yrityskohderyhmissä.

Ota yhteyttä

Aiheesta lisää

Tilaa Voiton uutiskirje

Ajankohtaiset insightit ja uutiset kätevästi suoraan sähköpostiin kerran kuukaudessa

Ei kiitos

Hups!

Uutiskirjeen tilaus ei onnistunut, yritä myöhemmin uudelleen

Sulje

Kiitos!

Uutiskirje tilattu onnistuneesti

Sulje