Strategia

Strateginen suunnittelumme perustuu asiakaspolkujen tuntemiseen ja yhtenäisen asiakaskokemuksen rakentamiseen.

Millainen asiakkaiden ostopolku on

Mistä asiakkuuspolun vaiheesta löytyy pullonkauloja

Mitkä kohderyhmät tai asiakassegmentit ovat kasvun kannalta potentiaalisimpia

On tärkeää tuntea eri kohderyhmien asiakkuuspolut. Näin voimme kehittää, optimoida ja kasvattaa asiakaskohtaamisten arvoa asiakkuuspolun varrella. Tutkimukset ja data auttavat meitä ymmärtämään asiakkaitanne ja heidän tarpeitaan, kokemuksiaan ja odotuksiaan. Tunnistamaan pullonkaulat, joihin toimenpiteitä kannattaa painottaa liiketoimintanne hyväksi.

Aloitamme strategisen suunnittelun iskostamalla mieleemme tavoitteesi. Kun esimerkiksi haluat lisätä myyntiä, puramme myyntitavoitteesi mahdollisimman konkreettiseen muotoon ohjaamaan suunnittelua: Miksi nykyasiakkaat ostaisivat enemmän tai useammin? Mistä kategorioista kasvua haetaan? Onko nykyasiakkaista mahdollista saada riittävää kasvua, vai tarvitaanko myös uusia asiakkaita?

Tavoitteisiin liittyy oleellisena osana mittarit, joilla seuraamme tuloksia. Jokaisella tavoitteella pitää olla mittari ja jokaisella mittarilla tavoite. Tuloksia hyödyntämällä optimoimme ja kasvatamme toimenpiteiden tehokkuutta. Jatkuvassa tekemisessä tulokset ohjaavat tarvittaviin suunnanmuutoksiin jo toimenpiteiden aikana. Datan visualisoiva dashboard kokoaa relevantit mittarit ja tunnusluvut yhteen näkymään.

Suunnittelu etenee logiikalla: Tavoitteet – Näkemys – Ratkaisu – Tulokset – Oppi ja ymmärrys.

Ota yhteyttä

Tutustu myös:

Tutkimus

Tutkimuspalvelumme auttavat sinua markkinoinnin ja liiketoiminnan avainkysymyksissä datasta johdetulla näkemyksellä. Kuinka ymmärtää kohderyhmiä syvemmin, miten tunnistaa kasvumahdollisuuksia ja kuinka optimoida markkinointiviestinnän tehoa. Olemme apunasi myös asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittämisessä ja palvelukonseptisi laadun hallinnassa.

Lue Lisää

Analytiikka

Data on tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen keskiössä. Voiton analytiikka-asiantuntijat auttavat sinua kehittämään liiketoimintaa datan avulla. Asiantuntijoidemme laaja osaaminen kattaa niin suuret kokonaisuudet kuin yksittäiset osa-alueet.

Lue Lisää

Aiheesta lisää

Tilaa Voiton uutiskirje

Ajankohtaiset insightit ja uutiset kätevästi suoraan sähköpostiin kerran kuukaudessa

Ei kiitos

Hups!

Uutiskirjeen tilaus ei onnistunut, yritä myöhemmin uudelleen

Sulje

Kiitos!

Uutiskirje tilattu onnistuneesti

Sulje