Sivustoanalytiikka

Sivustoanalytiikalla kehitetään verkkosivustoa ja kasvatetaan markkinoinnin tehoa.

Mitkä kanavat tuovat myyntiä

Onko sivustolla pullonkauloja

Mitkä ovat tärkeimmät sisällöt

Sivustoanalytiikka antaa vahvan pohjan kävijöiden tarpeiden ymmärtämiseen, sivuston toimivuuden kehittämiseen ja tavoitteiden maksimointiin. Oikein toteutetun kävijäseurannan avulla tiedetään, miten online-kampanjat toimivat ja mikä on panoksen ja tuotoksen suhde.

Perusteellinen sivustoanalytiikka auttaa kehittämään sivustoa toimimaan tehokkaammin. Toimivuutta voidaan kehittää analysoimalla sisältöjä, kävijäpolkuja ja ongelmakohtia. Myyntiä voidaan tehostaa esimerkiksi tunnistamalla sivuston esteitä, joita raivaamalla kävijöiden on helpompi toimia halutulla tavalla.

Saat asiantuntijoiltamme tukea analytiikan suunnitteluun sekä liiketoiminnan ja verkkosivuston KPI-määrittelyyn. Toteutamme kävijäseurannan implementoinnin ja tägien hallinnan. Saat kaiken vaadittavan datan laadukkaana ja oikeassa muodossa. Tarjoamme jatkuvaa tukea verkkosivuston ja digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen.

Ota yhteyttä

Tutustu myös:

Data Visualisointi

Jatkuva reaaliaikainen raportointi on tiedolla johdetun markkinoinnin kulmakivi. Raportoinnin tarkoituksena pureutua dataan luoden kokonaiskuva ja käsitys tehtyjen toimenpiteiden vaikutuksesta.

Lue Lisää

Datan hallinta

Dataohjatun markkinoinnin perusta on toimiva ja hyvin suunniteltu datan hallinta. Datastrategia määrittää tarvittavan tiedon keräämisen standardisoidussa muodossa, sen varastoinnin, sekä jalkauttaminen hyötykäyttöön.

Lue Lisää

Aiheesta lisää

Tilaa Voiton uutiskirje

Ajankohtaiset insightit ja uutiset kätevästi suoraan sähköpostiin kerran kuukaudessa

Ei kiitos

Hups!

Uutiskirjeen tilaus ei onnistunut, yritä myöhemmin uudelleen

Sulje

Kiitos!

Uutiskirje tilattu onnistuneesti

Sulje