Datan visualisointi

Raportointi antaa kokonaiskuvan markkinoinnin vaikutuksista ja tietoa toimenpiteiden suunnitteluun.

Miksi luvut ovat juuri sitä miltä näyttävät?

Miten kehittää liiketoimintaa datan avulla?

Miten hyödyntää dataa paremmin?

Raportoinnin avulla mitataan liiketoiminnan kannalta oleellisia asioita ja tavoitteiden seuraaminen sujuu kätevästi. Tarpeet raportoinnille voivat vaihdella markkinointitiimin, ylemmän johdon tai koko yrityksen tasolla. Voitolla on työkalut ja osaaminen jokaiseen raportoinnin tarpeeseen, on kyse esimerkiksi online mainonnasta tai myyntilukujen ja asiakastyytyväisyyden yhdistämisestä. Lopputuloksena on selkeä ja ymmärrettävä raportointikokonaisuus.

Raportointi tapahtuu dashboardeilla, jotka kokoavat yhteen sijaintiin markkinoinnin kannalta olennaiset tiedot/mittarit (KPI:t) jokainen kanava huomioiden esittäen ne visuaalisesti selkeällä tavalla. Kaikki oleellinen tieto löytyy samasta paikasta ja on selkeästi luettavissa nopeallakin vilkaisulla. Dashboard vapauttaa aikaa siihen, mitä koneet eivät vielä osaa. Eli suunnittelemaan yhä tehokkaampia toimenpiteitä liiketoiminnan kehittämiseen.

Koska jokaisella asiakkaallamme on omat, erilaiset tarpeensa ja liiketoimintamallinsa, on jokainen luomamme raportoinnin dashboard kustomoitu asiakkaan tarpeiden mukaan. Rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa näkemyksen datan parhaasta mahdollisesta hyödyntämistavasta niin seurannassa kuin markkinoinnin suunnittelussa.

Ota yhteyttä

Tutustu myös:

Datan hallinta

Dataohjattu markkinointi perustuu hyvin suunniteltuun, toimivaan datan hallintaan. Datastrategiassa määritellään tarvittava tieto, sen kerääminen ja varastointi standardisoidussa muodossa sekä hyödyntäminen päivittäisessä työssä.

Lue Lisää

Online mainonta

Online mainonnan suunnittelu ja toimenpiteet ponnistavat aina asiakkaan liiketoiminnasta johdetuista tavoitteista. Tavoitteet jalkautetaan laajasti eri toimenpiteisiin aina suunnittelusta ostotapaan, mainonnan muotoihin, sisältösuosituksiin ja optimoinnin algoritmeihin.

Lue Lisää

Aiheesta lisää

Tilaa Voiton uutiskirje

Ajankohtaiset insightit ja uutiset kätevästi suoraan sähköpostiin kerran kuukaudessa

Ei kiitos

Hups!

Uutiskirjeen tilaus ei onnistunut, yritä myöhemmin uudelleen

Sulje

Kiitos!

Uutiskirje tilattu onnistuneesti

Sulje