Analytiikkapalvelut

Data on tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen keskiössä. Voiton analytiikka-asiantuntijat auttavat sinua kehittämään liiketoimintaa datan avulla. Asiantuntijoidemme laaja osaaminen kattaa niin suuret kokonaisuudet kuin yksittäiset osa-alueet.

Mallinnukset

Mallinnusten avulla todennetaan asiakaspolun eri kosketuspisteiden vaikutukset konversioon ja tunnistetaan myyntiin sekä liiketoiminnan avainmittareihin vaikuttavia tekijöitä. Tuloksia hyödynnetään markkinointitoimenpiteiden tehostamisessa ja investointien allokoinnissa.

Lue Lisää

Datan hallinta

Dataohjattu markkinointi perustuu hyvin suunniteltuun, toimivaan datan hallintaan. Datastrategiassa määritellään tarvittava tieto, sen kerääminen ja varastointi standardisoidussa muodossa sekä hyödyntäminen päivittäisessä työssä.

Lue Lisää

Sivustoanalytiikka

Sivustoanalytiikalla opitaan ymmärtämään paremmin sivustolla kävijöiden tarpeita ja sivuston toimivuuteen vaikuttavia tekijöitä. Sen avulla kehitetään verkkosivustoa ja kasvatetaan markkinointitoimenpiteiden tehokkuutta.

Lue Lisää

Datan visualisointi

Jatkuva reaaliaikainen raportointi on tiedolla johdetun markkinoinnin kulmakivi. Raportointi antaa kokonaiskuvan markkinoinnin toimenpiteiden vaikutuksista. Visualisoitu data helpottaa tulosten seuraamista ja toimenpiteiden tehostamista.

Lue Lisää

Näiden palvelujen lisäksi suunnittelemme ja toteutamme laajasti erilaisia analytiikkaan ja dataan liittyviä projekteja.

Ota yhteyttä

Aiheesta lisää

Tilaa Voiton uutiskirje

Ajankohtaiset insightit ja uutiset kätevästi suoraan sähköpostiin kerran kuukaudessa

Ei kiitos

Hups!

Uutiskirjeen tilaus ei onnistunut, yritä myöhemmin uudelleen

Sulje

Kiitos!

Uutiskirje tilattu onnistuneesti

Sulje