Miksi Voitto

Ymmärrämme ihmistä ja aikaa

Ymmärrämme ihmistä ja aikaa ja tunnemme vaikuttamisen välineet ja kanavat. Tiedämme mikä on asiakkaallesi tärkeää ja mikä häntä motivoi, miten tavoitamme asiakkaasi parhaiten ja teemme häneen suuren vaikutuksen. Hyödynnämme monipuolisesti dataa, työkalujamme ja tietolähteitämme sekä omia integroituja tutkimuksiamme. Yhdistämällä luovan ajattelun ja teknologiset taidot innovoimme yhä uusia tapoja, joilla saavutat tavoitteesi. Kaikkea tekemistämme ohjaa punaisena lankana vahva näkemys – ja rohkeus toimia sen mukaisesti.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Tarjoamme apua täsmätarpeista kokonaisvaltaiseen kumppanuuteen

Tuotamme näkemyksiä ja ratkaisuja sekä pieniin että suuriin markkinoinnin haasteisiisi. Ei ole niin pientä pulmaa, ettemmekö siitä kiinnostuisi, eikä niin suurta strategiaa, ettetkö saisi siihen kauttamme apua. Nostamme suunnittelupöydälle kaikki kanavat: omat, ostetut, ansaitut ja kumppanimediat. Olemme ketterä haastaja ison talon taustoin. Tarvittaessa käärimme hihat vaikka koko Salomaa-yhtiöperheen voimin. Toimintaamme ohjaavat sinun tarpeesi ja tavoitteesi; rahojasi vaalimme kuin omiamme. Meillä olet tärkeä ja arvostettu riippumatta markkinointipanostustesi koosta.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Voitto tarjoaa monipuolista osaamista

Meillä tiimisi ei uppoudu digi- tai mediasiiloihin, vaan kaikki osaajat etsivät ratkaisua yhdessä mediariippumattomasti, idea edellä. Kykymme analysoida tietoa ja kiteyttää konkreettisia toimenpide-ehdotuksia on yksi tärkeimmistä menestyksen avaimista.

Helpotamme arkeasi

Teemme arjestasi mahdollisimman helppoa. Saat yhden yhteyshenkilön kautta tueksesi kaikkien syväosaajien asiantuntemuksen ilman raskasta tai kallista tiimirakennetta. Säästät aikaasi ja saat ekstrakäsiä avuksesi. Mietimme ja valmistelemme asioita puolestasi. Koulutamme ja sparraamme ja tuotamme lisää ymmärrystä. Rinnallamme pysyt ajan tasalla uusimmista mahdollisuuksista ja tiedät, mitä sinun pitää tietää. Asiakkaamme myhäilevät tyytyväisinä ja kumppanimme nostavat punan poskillemme kertomalla, kuinka mukavaa ja mutkatonta kanssamme on tehdä töitä.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Viemme Suomesta maailmalle, ja tuomme maailmalta Suomeen

Voitto on 100 %:sti itsenäinen, suomalaisomisteinen toimija. Yhteistyöverkostomme ja globaali liikkumavaramme on laaja. Maailmalle mentäessä valitsemme aina kustakin maasta tavoitteisiisi parhaiten sopivan kumppanin. Vauhdilla uudistuvassa ja jatkuvasti elävässä toimintakentässä ei kaikkea kannata yrittää tehdä yksin. Uskomme vahvasti yhdessä tekemisen voimaan. Se on paitsi järkevää, myös osa kustannustehokkuutta, joka meillä voittolaisilla on sisäänrakennettuna dna:ssamme.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Kauppalehden Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useita eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjäyritys kuuluu arvostettuun joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

 

 


Bisnode on määritellyt lähes jokaisen normaalia liiketoimintaa harjoittavan ja aktiivisen yrityksen luottokelpoisuusluokan eli Ratingin. Rating-luokkia on seitsemän, joista AAA korkein. Vaatimuksena korkeimpiin luottoluokkiin pääsemiselle ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

 

 


Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivista taloudellisista tunnusluvuista sekä taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Se kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.