Kata, Mika ja Tommy Voiton tielle

20.3.2018

Kata Häkkä on aloittanut Voitossa suunnittelijana. Hän on erikoistunut printti-, radio- ja ulkomainonnan suunnitteluun. Katalla on rautainen, yli 30 vuoden kokemus mediamaailman kehityksestä ja eri mediatoimistojen työskentelytavoista. Taustalta löytyvät mm. Mindshare, PHD ja Carat sekä MTV Media ”Kolmostelevision aikaan”.

”Voitossa saan tehdä monipuolista suunnittelua monenlaisille asiakkaille. Minua kiehtovat erityisesti digitaalisen ulkomainonnan jatkuvasti kehittyvät, innovatiiviset mahdollisuudet. Voitto on ihmisen kokoinen toimisto, mikä näkyy hyvällä tavalla sekä asiakkaille että meille suunnittelijoille.” 

Mika Tuppurainen on nimitetty Voittoon suunnittelijaksi. Myös hän on kerännyt alalta laajaa osaamista; kokemusta on kertynyt mm. Dagmarista sekä kaupan alalta. ”Kaikkea on tehty ja monessa sopassa keitetty”, kiteyttää Mika, jonka cv:ssä näkyy myös Voitto seitsemän vuoden takaa.

”Hyvä fiilis olla taas Voitossa, ihan kuin olisi kotiin tullut! Saan taas uppoutua täysillä omaan syväosaamisalaani. Odotan innolla monipuolisia suunnittelutehtäviä kiinnostavien asiakkuuksien parissa.”

Tommy Renqvist toimii Voitossa kampanjakoordinaattorina. Aiempaa työkokemusta löytyy myynnin ja markkinoinnin parista, viimeisimpänä startup-yrityksen digimarkkinoinnista vastaaminen. Teknologia on kuulunut vahvasti Tommyn työelämään ja vaikuttanut myös oman teknisemmän puolen harjaannuttamiseen markkinoinnin tekemisessä.

”Olen päässyt nopeasti mukaan voittolaisten arkeen ja fiilikset ensimmäisten viikkojen jälkeen ovat todella korkealla! Uuden oppiminen, mielekkäät tehtävät ja monipuoliset asiakkuudet tekevät jokaisesta päivästä omanlaisensa.”