Haemme pilottiyrityksiä – Voitto mukana Haaga-Helian T&K-suunnittelussa

27.11.2018

Voitto on mukana Haaga-Helian perustamassa Advisory Boardissa kehittämässä digitaalisen markkinoinnin osaamista Suomessa sekä markkinoinnin opetuksen laatua Haaga-Heliassa. Advisory Boardissa ideoidaan muun muassa valtakunnallisia ja kansainvälisiä T&K-hankkeita, joiden tavoitteena on kehittää kokeilevan ja jatkuvan oppimisen käytänteitä.

Käytännön kokeiluympäristönä toimii Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Mukana yhteistyössä ovat myös Mainostajien Liiton, MARK Suomen Markkinointiliiton, Salomaa Yhtiöiden ja Keskon asiantuntijat.

Advisory Board on alustavasti ideoinut kolme yhteistyöpilottia, joissa yritykset, opiskelijat ja korkeakoulun asiantuntijat rakentavat malleja osaamisen ketterään ja jatkuvaan kehittämiseen. Pilotit ovat tämän päivän digitaalisen markkinoinnin aallon harjalla: ne käsittelevät digitaalisen brändikokemuksen kehittämistä, dataa, tekoälyä, markkinointiteknologioita sekä kansainvälistymistä.

Piloteissa työstetään yhdessä ratkaisuja liiketoimintahaasteisiin. Yritysten edustajat voivat osallistua yhteistyöhön erilaisissa rooleissa: suunnittelijoina, mentoreina, valmentajina, ohjaajina, kouluttajina, konsultteina, arvioijina – tai opiskelijoina. Yhteistyön aikana testataan ja tuotetaan jatkuvan oppimisen malleja, jotka kehittävät sekä opiskelijoiden osaamista että yritysten toimintaa.

“Yhteistyö Haaga-Helian kanssa on upea esimerkki siitä, miten voimme omalla aktiivisuudellamme ja avoimella yhteistyöllä parantaa niin yritysten kuin opiskelijoidenkin tulevaisuuden näkymiä. Maailman muutoksiin on vaikeaa vastata yksin, mutta yhteistyöllä teemme suomalaisista mainostajista ja koko Suomesta yhä parempia markkinoinnin ammattilaisia”, toteaa Voiton Head of Digital Iida Marjosalmi.

Haaga-Helian markkinoinnin opiskelijoiden Luova toimisto Krean tavoite on kasvaa monialaiseksi ja kansainväliseksi, jatkuvan oppimisen alustaksi, joka tarjoaa yhteistoiminnallisia ratkaisuja nopeasti muuttuviin osaamishaasteisiin.

Jatkuvan oppimisen kehittäminen kiinnostaa koko maassa, sillä yhteensä 21 korkeakoulua ilmoittautui mukaan jatkuvaa oppimista edistävän valtakunnallisen hankkeen suunnitteluun syksyllä 2018.

Nyt haemme pilottiyrityksiä, jotka ovat halukkaita osallistumaan tulevaisuuden osaamista kehittäviin T&K-hankkeisiin. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä:

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu/ Tanja Vesala-Varttala, Principal Lecturer, Marketing and Communication
050 3100 715, tanja.vesala-varttala@haaga-helia.fi
krea.fi