Voitto on vahvistanut rivejään

Kuvassa vas. Miika, Anna T, Kati, Amanda, Hajér, Anna H. ja Maija

Hajér Al-Tikriti on nimitetty kampanjakoordinaattoriksi vastuualueenaan digikampanjoiden koordinointi. Hajér työskenteli ennen Voittoa Dagmarissa. Hajér kertoo olevansa hyvä pitämään useita lankoja käsissään ja hallitsemaan isoja kokonaisuuksia.

Amanda Siivola on aloittanut kampanjakoordinaattorina niin ikään digitaalisten kampanjoiden parissa. Amanda on työskennellyt aikaisemmin Tradedoublerilla ja kertoo olevansa vahva digiosaaja useamman vuoden kokemuksen ansiosta.

Anna Turunen on nimitetty kampanjakoordinaattoriksi. Anna on työskennellyt aikaisemmin Kauppalehdessä ja Publicis Helsingissä. Annan vahvuutena on erityisesti monikanavaisuus, ja hän työskenteleekin sekä perinteisen median että digin parissa sekä syventää osaamistaan parhaillaan myös ulkomainonnan saloihin.

Kati Ilomäen erityisosaamisalue on Venäjä, joten hän vahvistaa Voiton Venäjä-osaamista esimerkiksi MEKin ja Linnanmäen tiimeissä. Kati on työskennellyt aikaisemmin muun muassa freelance-kääntäjänä ja -toimittajana sekä Rajavartiolaitoksella. Kati on työskennellyt myös Venäjällä, joten hänellä on kieliosaamisen lisäksi myös käytännön Venäjä-tuntemusta.

Miika Kivistö on aloittanut Google Adwords Academy -opintojensa jälkeen Voitossa SEM/SEO-suunnittelijana. Tätä ennen Miika työskenteli Suomen Lehtiyhtymässä ensin kehitysinsinöörinä tuotannon prosessien sekä ympäristö- ja laatujärjestelmien parissa ja myöhemmin mediamyynnin ja digimainontaratkaisujen ammattilaisena. Miika kertoo työskentelytapansa olevan sekoitus isojen linjojen maalaamista ja insinöörimäistä putkiaivoista tarkkaa työskentelyä kuitenkin rennolla asenteella.

Anna Hellman on nimitetty assistentiksi työharjoittelujakson jälkeen. Anna viimeistelee samalla opintojaan Arcadassa markkinoinnin parissa. Anna kertoo olevansa nopea oppimaan uusia asioita, ja Voitossa Annaa työllistävät monipuoliset tehtävät niin digissä kuin perinteisenkin median puolella.

Maija Sarpakunnas on palannut äitiyslomalta asiakkuuspäällikön tehtäviin. Maija on työskennellyt Voitossa vuodesta 2006 ja vastaa jatkossa niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin asiakkuuksista. Maija vahvistaa Voiton tiimiä vankalla kokemuksellaan ja positiivisella asenteellaan.

Liity postituslistalle: