Voitto kiittää asiakkaita luottamuksesta ja palautteesta!

Voitto kiittää kaikkia asiakastyytyväisyystutkimukseen vastanneita arvokkaasta palautteesta. Tulosten mukaan asiakkaittemme kokonaistyytyväisyys on hyvällä tasolla.

Saimme kiitosta mm. seuraavista osa-alueista: ammattitaito, tyytyväisyys asiakasvastaavaan ja tiimiin, strateginen osaaminen, mediainvestointien kustannustehokkuus, kyky neuvotella edulliset mediahinnat, tulosten analysointi ja mittaaminen, ammattitaito markkinatutkimuksissa ja tulosten hyödyntäminen, hakukonemarkkinointi sekä projektien hallinta.

Jotta asiakastyytyväisyytemme pysyisi korkealla tasolla, kehitämme toimintaamme palautteenne perusteella jatkuvasti. Palaute auttaa varmistamaan, että osaamisemme ja palveluvalikoimamme vastaavat asiakkaittemme muuttuvia tarpeita.

Nyt kiinnitämme entistäkin suurempaa huomiota medioiden integrointiin eri kanavissa. Tarvitaan kohderyhmää entistä paremmin aktivoivaa rajat ylittävää ajattelua jossa esim. digitaalisia ratkaisuja tuetaan peittoa ja tunnettuutta kasvattavilla ns. perinteisillä kanavilla.

Toivomme jatkossakin avointa palautetta niin asiakkailtamme kuin yhteistyökumppaneiltamme. Jos et ehtinyt vastaamaan kyselyyn, voit antaa vapaamuotoista palautetta alla olevan lomakkeen kautta.

[Form id=”11″]

Liity postituslistalle: