Voiton Fintoto-tiimi on viritetty kisakuntoon

Voitto tekee yhteistyötä sekä totopelejä markkinoivan Fintoton että yksittäisten raviratojen kanssa. Ravikauden ollessa kuumimmillaan kysyimme yhteistyöstä myös Voiton tiimiltä: Irma Salmiselta, Maija Mäkilältä ja Juha Halmesvaaralta.

Kerro roolistasi Fintoto-tiimissä

Irma: Toimin asiakkuuspäällikkönä eli pidän huolta asiakkuudesta kokonaisvaltaisesti ja varmistan asiakastyytyväisyyden.

Maija: Olen tiimissä printti- ja digisuunnittelijana eli hoidan arjen pyörityksen.

Juha: Tiimin strategina vastaan muun muassa Fintoton oman datan hyödyntämisestä ja muusta digitaalisen yhteistyön kehittämisestä.

Miten kuvailisit Fintotoa asiakkuutena

Irma: Fintoto on asiakkaana avoin ja aktiivinen jakamaan tietoa, mikä puolestaan auttaa meitä tekemään laadukasta suunnittelua. Vuoropuhelu toimii puolin ja toisin ja hommat edistyvät rivakasti. Työskentely on välillä hektistä. On todella mukava työskennellä heidän kanssaan.

Maija: Kiva asiakkuus! Asiakas on jämpti ja briiffaa tarkasti. Sekä Fintoton että raviratojen kanssa on antoisaa tehdä yhteistyötä.

Juha: Näen asiakkuudessa paljon mahdollisuuksia digitalisoinnin kehittämisessä. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet käyttää olemassa olevaa dataa ja näin lisätä kustannustehokkuutta ja kohdennettavuutta sekä kerätä kohderyhmäymmärrystä eri kohtaamispisteistä.

Millaista on arki Fintoton kanssa?

Irma: Oikein mukavaa ja opettavaista, välillä hyvinkin vauhdikasta. Fintoton käyttämä mediapaletti on laaja, mukana on niin perinteisiä medioita kuin digiä sekä valtakunnallisia että alueellisia medioita.

Maija: Arki Fintototon kanssa on yllätyksellistä, kampanjoita tulee nopealla aikataululla. Useita kampanjoita pyörii päällekkäin ja niiden koordinointi pitää kiireisenä. Yhteydenpitoa on useaan suuntaan: Fintoto, raviradat, mainostoimisto, tuotantoyhtiöt ja mediat.

Juha: Fintoton kanssa on helppoa ja johdonmukaista toimia.

Minkä innovatiivisen ratkaisun haluaisit toteuttaa Fintoton kanssa

Irma: Jokainen voi voittaa -teemalla toteutettavan promotapahtuman, jossa opastetaan pelaamaan toto-pelejä – tietysti Fintotoa koskevat monet lait ja rajoitukset huomioiden.

Maija: Promotapahtuman, jossa raveista tehtäisiin tuttu ajanviettomuoto koko kansalle. Tämän voisi toteuttaa vaikkapa Vermon ensi kesän Kuninkuusravien alla.

Juha: Haluaisin hyödyntää dataa kaikessa Fintoton digitaalisessa tekemisessä nykyistäkin syvemmin. Markkinoinnin kustannustehokkuus ja vaikuttavuus paranevat entisestäänkin.

Oletko itse käynyt raveissa, millainen kokemus se oli?

Irma: Olen käynyt Vermossa pari kertaa ja pelannutkin, mutta voitot ovat toistaiseksi jääneet pieniksi. Raveissa on kiva tunnelma ja hienoja hevosia katselee ilokseen!

Maija: Olen ollut töissä Toto-kassalla Forssassa Pilvenmäen raviradalla. Se oli hyvin kiireistä – etenkin viimeiset minuutit ennen lähtöä. Onnekseni työ tapahtui sisätiloissa, pelkään nimittäin kuollakseni hevosia!

Juha: Myin teininä vappuna raveissa ilmapalloja, kauppa kävi hyvin. Hevosmaailma on minulle tuttu: Olen käynyt muutaman kerran raveissa pelaamassa – tosin en ymmärtänyt pelaamisesta kovinkaan paljoa, voitin ja hävisin vuorotellen ja loppusaldo taisi jäädä hieman miinukselle. Olen myös ratsastanut sen verran, että erotan hevosen etu- ja takapään toisistaan.

Liity postituslistalle: