Uusia voittolaisia eli vodeja

Kevään aikana Voitossa on aloittanut kaksi uutta voittolaista eli kavereiden kesken ”vodea”.

Kauppatieteiden lisensiaatti Satu Roponen on nimitetty tutkimuspäälliköksi. Aiemmin hän on työskennellyt Aegis Media Finlandin palveluksessa media-analyytikkona sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa projektitutkijana ja taloustieteen laitoksen assistenttina.

Satu kuvailee tietään voittolaiseksi seuraavasti: ”Minua innosti Voiton asiakaslähtöinen tapa tutkimuksia tehtäessä. Tutkija on asiakkuuksissa vahvasti mukana tiimin jäsenenä ja toteuttaen monipuolisia ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä tutkimuksia joissa pääsee hyödyntämään myös luovuuttaan. Voitossa on innostava, avoin ja toisia kunnioittava ilmapiiri, josta olin toki kuullut jo aiemminkin. Suurimpana asiana, johon olen täällä ihastunut, on kuitenkin se keskusteleva kulttuuri joka Voitossa vallitsee. ”

Suunnittelija trainee Jussi Haavisto on aloittanut voiton tiensä kansainvälisiä asiakkaita hoitavan tiimin jäsenenä. Hän on opiskellut Tallinnassa kauppatieteitä ja Hollannissa liiketaloutta sekä hakenut alan kokemusta mainostoimisto TBWA/Hamburg:ssa.

Jussi kuvaa siirtymistään opiskelijaelämästä voittolaiseksi näin: ”Valitsin Voiton, koska tiesin jo ensimmäisen haastatteluni jälkeen, että haluan työskennellä täällä ja media ja mainonta ovat aina kiinnostaneet minua. Välitön ilmapiiri ja ystävälliset kollegat ottivat minut avosylin vastaan. Tiivis tiimityöskentely on auttanut minua integroitumaan porukkaan ja odotan innolla kaikkia haasteita jotka minua odottavat tässä tehtävässä.”

Liity postituslistalle: