Jenna, Veli-Pekka, Virpi, Katariina, Juho ja Sami

Uudet voittolaiset tässä – terve!

Voitto on kasvattanut joukkojaan uusien rekrytointien myötä. Saammeko esitellä – Katariina Widerholm, Juho Santala, Veli-Pekka Nurmi, Jenna Niskanen ja Sami Muraja sekä vuorotteluvapaalta palannut Virpi Laurila.

Katariina Widerholm on nimitetty Voittoon senior digisuunnittelijaksi. Hänellä on varsin pitkä ja monipuolinen kokemus digimaailmasta. Katariina on mm. työskennellyt aiemmin 4,5 vuotta Dagmarissa Digital Managerina. Viimeksi hän toimi musiikkialan koulutussoftaa tuottavassa Yousician startupissa, jossa hän mm. vastasi ohjelmallisesta ostamisesta Double Clickin osalta.

”Tuon Voittoon digin monikanavaisuutta – minulla on kokemusta esimerkiksi display-mainonnasta, somesta, hakukonemarkkinoinnista, YouTubesta ja ohjelmallisesta ostamisesta. Ensifiilikset Voitosta ovat erinomaiset: ketteränä toimistona taivumme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.”

Takaisin Helsinkiin ja Voittoon palannut Virpi Laurila on asunut viimeiset kaksi vuotta Tukholmassa. Toukokuussa aloittanut Virpi toimii Voitossa senior suunnittelijana. Tukholmassa asuessaan hän on kasvattanut ammattitaitoaan suorittamalla digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän opintoja sekä opiskellut ruotsia.

”Motivaationi on korkealla opintojen ja Tukholman trendien haistelun jälkeen. Pääsen tekemään laaja-alaista suunnittelutyötä ’hands on’ sekä luomaan lisäarvoa Voiton asiakkaille oman kokemukseni kautta. Vastaanotto on ollut mahtavaa ja töitä tehdään hyvällä sykkeellä. On ollut ilo palata takaisin Voiton osaavien ja innokkaiden kollegoiden joukkoon.”

Suunnittelija Juho Santala tuli Voittoon Fonectalta, jossa hän työskenteli digitaalisen markkinoinnin parissa aina asiakaskoordinaattorin tehtävistä Fonectan mainosverkoston trafikointi- ja ylläpitotehtäviin. Hakukonemarkkinointi on Juhon vahvinta osaamisaluetta ja hän keskittyy siihen myös Voitossa.

”Olin kuullut Voitosta pelkkää hyvää. Voitossa oli paikka avoinna juuri kun minulla oli looginen ja sopiva ajankohta ottaa uralla askel eteenpäin. Uskon, että monipuolinen kokemukseni eri tehtävistä auttaa ymmärtämään asiakasta paremmin ja sitä kautta varmistamaan asiakastyytyväisyyden.”

Veli-Pekka Nurmi on aloittanut Voitossa analytiikan projektipäällikkönä. Hän tuli Voittoon Saranen Consultingin analytiikka-koulutusohjelman kautta. Vellu on aiemmin työskennellyt kampanjapäällikkönä ACE Europessa sekä projektipäällikkönä Seed Digital Mediassa.

”Olen aiemmin työskennellyt asiakkuus- ja suoramarkkinoinnin parissa, jossa data, analytiikka ja tiedolla johtaminen on ohjannut kaikkea tekemistä. Voitossa on ollut mahtavaa päästä laajentamaan osaamista kokonaisvaltaisen mediasuunnittelun puolelle. Voitossa työkaverit ovat alan huippuja ja kaiken lisäksi vielä loistotyyppejä.”

Tuorein voittolainen on asiakkuuskoordinaattorina vasta aloittanut Jenna Niskanen. Myös hän tuli Voittoon Saranen Consultingin digitaalisen koulutusohjelman kautta. Jenna on työskennellyt kaksi vuotta markkinointitoimisto OFRD:ssä projektipäällikkönä ja kerännyt kokemusta mm. tapahtuma- ja promootiomarkkinoinnista.

”Media-ala on minulle uusi aluevaltaus ja imen innokkaana uutta tietoa päivittäin. Uskon myös, että tuon mukanani uudenlaista osaamista tapahtumamarkkinointikokemukseni kautta. Voiton poppoo on vastaanottavaista ja auttavaista. Aivan mahtavaa päästä mukaan tällaiseen porukkaan!”

Kevään tuore ylioppilas Sami Muraja toimii Voitossa harjoittelijana ja hoitaa mm. vieraiden vastaanottamista ja avustavia tehtäviä. Vuodenvaihteessa hän astelee Voiton riveistä armeijan riveihin. Sen jälkeen suunnitelmissa on pyrkiminen joko Sibelius-Akatemian musiikkiteknologia-linjalle tai yliopistoon lukemaan psykologiaa.

”On mielenkiintoista seurata markkinointia ytimestä, kun aiemmin on vain ollut sen kohteena. Psykologia kiinnostaa ja markkinoinnissa sovelletaan paljon psykologian oppeja mm. kohderyhmien käyttäytymisen ymmärtämisessä. Sävellän vapaa-aikanani musiikkia ja kuuntelen mainosten musiikkiakin nyt uudella korvalla”.

Liity postituslistalle: