Uudet rekrytoinnit vahvistavat digi- ja kv-markkinoinnin palveluja

Voitto vahvistaa uusien rekrytointien kautta erityisesti SEO- ja SEM-palvelujen sekä kansainvälisen markkinoinnin asiantuntemustaan.

Jyri Sihvo on aloittanut Voitossa SEM/SEO Senior suunnittelijana. Viime vuodet hän on konsultoinut asiakkaita SEM- ja SEO-asioissa sekä tehnyt verkkosivu- ja verkkokauppasivustojen toteutuksia oman yrityksensä kautta. Tätä ennen hän toimi Fonectalla tuote/palvelukehityksessä hoitaen uusien internet- ja mobiilipalveluiden konseptointia ja tuotteistamista.

Henri Kaukonen ja Teemu Vuorinen on nimitetty SEM suunnittelijoiksi. Henri on toiminut aiemmin SEM- ja digitaalisen median suunnittelun parissa MEC Finlandissa. Teemu on työskennellyt aiemmin iProspect Finlandissa SEM-tehtävissä.

Nita Pilkama on nimitetty asiakkuuspäälliköksi ja hän hoitaa pääasiassa Voiton kansainvälisiä asiakkuuksia. Nita on aiemmin toiminut partnerina Ainoa Oy:ssä vastuualueinaan yritysyhteistyökampanjat, promootiot ja näytejakelut. Lisäksi hän on työskennellyt mediatoimisto OMD:ssä senior media managerina.

Liity postituslistalle: