Tiedätkö kenen nettisivuille asiakkaasi ohjautuvat?

Markkinoinnin johtamisessa ROI:n varmistaminen on keskeisimpiä haasteita. Tähän on useita keinoja, mutta yksi niistä voi olla yksinkertaisempi kuin moni kuvittelisi. Voiton SEO- ja SEM-palveluiden avulla varmistat, että asiakkaat löytävät brändisi silloin kun he ovat etsimässä aiheesta tietoa.

SEO-analyysi paljastaa kenen sivustolle asiakkaanne ohjautuvat

Milloin nettisivustonne kunto on viimeksi tarkistettu? Palveleeko sivustonne nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita parhaalla tavalla? Onko ostopolku saumaton vai onko oston esteitä enemmän kuin edistäjiä?

Voiton SEO-analyysillä saat selkeän ehdotuksen toimenpiteistä, joiden avulla sivustonne nousee luonnollisissa hakutuloksissa mahdollisimman korkealle.

Googlen kaltaisilla hakukoneilla on oma logiikkansa, jonka tavoitteena on löytää käyttäjille parhaat mahdolliset hakutulokset paremmuusjärjestyksessä. Hakukoneet arvioivat kaikkea indeksoitua sisältöä ja päättelevät osuvimmat tulokset sekä niiden järjestyksen jokaista yksittäistä hakua vasten. Sijoitukset hakutuloksissa eivät ole pysyviä, vaan ne muuttuvat jatkuvasti johtuen muun muassa algoritmimuutoksista, kerätystä sisällöstä ja kilpailusta.

Hakusanamarkkinointi on yksi nopeimmista tavoista kasvattaa tuottoa

Suomalaiset tekevät päivittäin noin 25 miljoonaa hakua. Tv-ruudun ääressä istuessamme käden ulottuvilla on yleensä kännykän lisäksi tabletti tai läppäri. Kun tv-mainos herättää mielenkiinnon, googletamme lisätietoa. Olethan varmistanut, että olette hakutuloksissa ykkösenä, jotta mainonta ei mene kilpailijoittenne laariin?

Hakutulosten ykköseksi voi päästä luonnollisten hakujen kautta tai ostamalla mainospaikkoja hakutuloksien yhteyteen mikäli brändi ei nouse tärkeiden avainsanojen kohdalla hakutulosten kärkeen.

Brändin löydettävyyden voi varmistaa varsin kohtuullisilla panostuksilla. Esimerkiksi sijoittamalla 50 000 euron budjetista 1 %:n hakukonemarkkinointiin, saadaan 25 sentin klikkihinnalla 2000 potentiaalista asiakasta nettisivuille.

Varmista brändisi näkyvyys silloin, kun asiakkaasi etsivät tietoa! Ota yhteyttä osoitteeseen sem@mediatoimistovoitto.fi ja katsotaan mediakokonaisuuteenne sopivin ratkaisu.

Liity postituslistalle: