Tervetuloa (takaisin) Voittoon Sannat, Aino ja Tanja!

Syksyn aikana olemme toivottaneet tervetulleiksi kaksi äitiyslomalla kokemuksiaan ja näkökulmiaan rikastuttanutta Sannaa sekä uudet voittolaiset, Ainon ja Tanjan.

Sanna Etola palasi äitiyslomalta asiakkuusjohtajaksi. ”On todella hienoa kuulua taas Voiton aktiiviseen ja iloiseen porukkaan. Maailma on muuttunut digitaaliseksi ja mobiiliksi, mutta perusasiat ovat säilyneet: ihmisten ymmärtäminen ja heidän ostopolkunsa analysointi on ensiarvoisen tärkeää, kuten myös kohderyhmien puhutteleminen kullekin relevantilla ja kohdennetulla viestillä.”

Myös kampanjakoordinaattori Sanna Kallio palasi Voittoon äitiysloman jälkeen.

”Mahtavaa olla takaisin työn touhussa. Upeat asiakkaat ja kollegat sekä uudet ihanat tilat luovat innostavan ilmapiirin. Reilut kaksi vuotta menivät todella nopeasti ja nyt tuntuu kuin ei olisi pois ollutkaan. Tästä on hyvä jatkaa!”

ETT Aino Immonen on nimitetty Voittoon tutkimuspäälliköksi. Hän työskenteli aiemmin Helsingin yliopistolla elintarvikealan markkinointi- ja kuluttajatutkimustehtävissä. Ainon erityisosaamista ovat kuluttajien elintarvikevalinnat ja kuluttajapsykologia.

”Nautin tutkimusten tekemisestä, oivaltamisesta ja johtopäätösten kiteyttämisestä. Pääsen soveltamaan osaamistani asiakkaiden liiketoimintaa tukevan tutkimuksen parissa, ja olen viihtynyt erinomaisesti. Voiton asiantuntevassa ja hauskassa tiimissä on ilo työskennellä.” 

 Kevään abiturientti Tanja Mälkiä on aloittanut Voitossa harjoittelijana. Hän on hymyillen ovella vieraita vastassa, pyöräyttää tarjoilun palavereihin ja helpottaa arkea toimistotöissä. ”Media- ja markkinointimaailma on osoittautunut paljon laajemmaksi ja monimutkaisemmaksi kuin ajattelin. Kiinnostavaa nähdä kulissien taakse, kun aiemmin olen seurannut mediaa kuluttajan roolissa.”

Liity postituslistalle: