Sari Haavisto Mediatoimisto Voiton toimitusjohtajaksi

Mediatoimisto Voiton toimitusjohtajaksi on nimitetty Sari Haavisto, joka on työskennellyt Voitossa asiakkuusjohtajana vuodesta 2010. Hän on vastannut kansainvälisen liiketoiminnan lisäksi Voiton digitaalisen osaamisen kehittämisestä.

Sari HaavistoSari ymmärtää hyvin myös markkinointi- ja mainostoimistojen arkea. Hän siirtyi Voittoon SEK & GREYstä, jossa veti asiakkuusjohtajana Nokia Suomi- ja DNA-asiakkuuksia.

Myös asiakkaan puoli pöydästä on tuttu. Markkinoijan näkökulma avautui Sarille, kun hän vastasi Tele Finlandin markkinoinnista ja kehitti muun muassa asiakkuusmarkkinointia. TeliaSonera Finlandin aikana hän oli vahvasti mukana myös muissa liiketoiminnan kehitystehtävissä.

– Sarilla on laaja kokemus markkinoinnista niin asiakkaan puolelta kuin alan toimistoista, sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Johtoryhmän jäsenenä hän tuntee jo mediatoimiston liiketoiminnan johtamisen erityispiirteet, joten Voiton toiminta voi jatkua hyvällä vauhdilla, kertoo Salomaa Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Mirjami Mäkinen.

Liity postituslistalle: