Nyt Suomessa voi nauttia Vapaan lehmän maitotuotteista – Runolehmä Rauhan siivittämänä

Juustoportin, Folk Finlandin ja Voiton uusi yhteistyö käynnistyi Vapaan lehmän maitotuotteiden lanseerauksella. Haastajabrändin raikasta kampanjointia voi nähdä lähiviikkoina monien medioiden kautta.

Toimitusjohtaja Timo Keski-Kasarin mukaan Juustoportti haluaa antaa asiakkaan päättää maitohyllyllä, millaisissa oloissa elävien tuotantoeläinten maitoa hän haluaa: ”Vapaan lehmän maidon ostaja valitsee paremman eläintenhoidon, mutta myös monta muuta parannusta maitoonsa. Esimerkiksi Vapaan lehmän maito pakataan kaikkein tuoreimpana. Ja koska se kerätään meijerin lähitiloilta, sen hiilijalanjälki on pienempi. Lisäksi kun lehmät syövät apilaa, tarvitaan vähemmän rikkakasvimyrkkyjä ja lannoitteita.”

Voiton asiakkuuspäällikkö Sini Lähdekorpi kertoo koko tiimin inspiroituneen Juustoportin vastuullisesta ja keskinkertaisuutta vastustavasta ideologiasta: ”On hienoa tehdä yhteistyötä rohkean edelläkävijän kanssa, joka tarjoaa uusia vaihtoehtoja kuluttajille. Lanseerauksen mediaratkaisuilla varmistetaan monitahoisen viestin vaikuttavuus ja aktivoidaan paremmista valinnoista kiinnostuneita kuluttajia.”

Jalasjärvellä asustelee myös Juustoportin Runolehmä Rauha, joka kuljeskelee vapaana pihatossa rakennellen pieniä runoja. Rauha valitsee säkeisiinsä sanoja kellonajan, säätilan ja oman salaisen mielentilansa mukaan. Esimerkiksi näin:
Mustikankukka ja mystinen kissankello/seesteisyys hullaantuu.

Liity postituslistalle: