Nimitysuutisia Voitossa

Sini Lähdekorpi ja Uuna Kostamo on nimitetty asiakkuuspäälliköiksi. Aiemmin Sini työskenteli Voitossa digisuunnittelijana ja Uuna suunnittelijana.

Sinin kokemus eri mediaryhmistä ja aktiivinen ote työhön on kuljettanut hänet uusiin tehtäviin.”Medioiden roolien ymmärtäminen ja digitaalinen taustani antavat hyvät valmiudet kokonaisvaltaisten ratkaisujen suunnitteluun. Nykypäivänä digitaalisuus on niin integroitunut kaikkeen markkinointiviestintään että sen hallitseminen on suuri etu asiakkuuspäällikön työssä.” kommentoi Sini.

Uuna on työskennellyt kansainvälisiä asiakkaita hoitavan tiimin jäsenenä ja kertoo työstään näin: ” Mukanaolo kansainvälisten asiakkuuksien tiimissä on ollut todella antoisaa ja mielenkiintoista — olen muun muassa päässyt tutustumaan Suomen ulkopuolisiin markkina-alueisiin niin median kuin kulttuurinkin puolesta. Traineen ja suunnittelijan roolissa on myös jo päässyt kokemaan monia erilaisia työtehtäviä mediatoimistoympäristössä ja odotankin innolla uusia haasteita asiakkuuspäällikön tehtävissä.”

Liity postituslistalle: