Iitu, Annina ja Vilma tässä Voitosta terve!

Iida ”Iitu” Marjosalmi on palannut Voittoon vuoden äitiyslomansa jälkeen. Hän toimii senior digital plannerina. Työnkuvaan kuuluu mm. strategista digisuunnittelua ja erilaisia kehitysprojekteja. Vuodenvaihteen jälkeinen töihinpaluu tuntui hienolta. Tauko antoi työntekoon uudenlaista perspektiiviä ja intoa. On kiva olla taas osa Voiton mahtavaa tiimiä. Loistavien asiakkaiden kanssa on ilo työskennellä ja tulokselliset omnikanavaiset ratkaisut innovatiivisella twistillä inspiroivat minua suuresti.”

Sisältösuunnittelija Annina Laine on aloittanut Voitossa tammikuun lopussa. Hän on aiemmin työskennellyt mm. viestinnän parissa, joten monipuolinen tekstityö sekä sosiaalisen median käyttö viestinnässä ovat hänen vahvuuksiaan. Markkinointi, digitalisoituminen ja sometrendit kiinnostavat minua erityisesti. Lisäksi analytiikkatyökalut ja niiden nopea kehittyminen kiehtovat. Työ Voitossa tarjoaa hienon näköalapaikan näiden ilmiöiden parissa työskentelemiseen. On mahtavaa päästä pureutumaan markkinointiin mediatoimiston näkökulmasta sekä tuottamaan monipuolisia sisältöjä mielenkiintoisille asiakkaille.”

Vilma Häkkinen on aloittanut tradenomin opintoihin kuuluvan harjoittelujakson Voitossa. Hän opiskelee Metropoliassa kolmatta vuotta ja valmistuu joulukuussa. ”Opiskeluissani olen suuntautunut markkinointiin. On mielenkiintoista nähdä, miten koulussa oppimani teoria toimii käytännössä. Tulen varmasti oppimaan paljon lisää alan ammattilaisten ympäröimänä.”

Liity postituslistalle: