Flybe Voittoon

Mediatoimisto Voitto on valittu mediatoimistokumppaniksi uudelle Flybe Nordicille. Flybe Nordic syntyy yrityskaupassa, jossa Euroopan suurin alueellinen lentoyhtiö Flybe ja Finnair ostavat Finncomm Airlinesin. 60 % uudesta yhteisyrityksestä omistavasta Flybesta tulee näin Suomen suurin yhtiö kotimaan lentoliikenteessä. Flyben tavoitteena on nousta Pohjoismaiden ja Baltian johtavaksi alueelliseksi lentoyhtiöksi.

Yli 75 kentälle 13 Euroopan maassa lentävä Flybe aloittaa liiketoiminnan Suomessa elokuussa 2011 yhteistyössä Finnairin kanssa. Kauppa odottaa vielä kilpailuviranomaisen hyväksyntää.

”Mediatoimisto Voitosta saamme markkinointiyhteistyöhön näkemyksellisen ja tuloksellisuuteen kunnianhimoisesti suhtautuvan kumppanin, jonka kanssa ryhdymme rakentamaan kasvua”, kertoo Flyben markkinointijohtaja Simon Lilley.

Lilleyn mukaan Voiton valintaan vaikutti erityisesti toimiston vahva näyttö monikanavaisten ratkaisujen hallinnasta sekä mitattavasta tuloksellisuudesta.

”Pelkkä digiratkaisujen korostaminen johtaa helposti epäedullisiin painotuksiin. Varsinkin Flyben kaltaisten laajaa tunnettuutta ja vahvaa kasvua hakevien yritysten on tärkeää tutkia tarkasti kaikkien kanavien vahvuudet ja roolitukset, jotta tavoitteet saavutetaan”, toteaa Flybe-tiimiä vetävä asiakkuusjohtaja Sari Haavisto.

Flybe aikoo piristää markkinoita uusilla reiteillä ja aikatauluilla sekä yhdistämällä laadun edulliseen hintaan. Flybe on saanut arvostettuja kansainvälisiä toimiala- ja kuluttajapalkintoja, jotka kertovat sitoutumisesta laatuun ja asiakaspalveluun.

”Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että Flybe valitsi meidät, ja teemme kaikkemme maksimoidaksemme markkinointitoimenpiteiden vaikuttavuuden”, kommentoi Voiton toimitusjohtaja Lea Lås.

Lisätietoja:

Mediatoimisto Voitto
Lea Lås, toimitusjohtaja, p. 040 547 5926, lea.las(ät)mediatoimistovoitto.fi

Liity postituslistalle: