Ehdota Voitto-biisejä Spotifyn soittolistalle ja voita lahjakortti Linnanmäen keittiömaailma Kattilaan!

Voitto perustaa ystäviensä iloksi Spotify-palveluun soittolistan, joka sisältää voitto/voittaja-teemaisia kotimaisia ja ulkomaisia biisejä joka makuun.  Lähetä oma biisiehdotuksesi  osoitteella voitto@mediatoimistovoitto.fi   ja olet mukana Kattilan kahden hengen lahjakortin arvonnassa.  Arvonta suoritetaan 11.5. ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.  Julkistamme Spotifyn Voitto-soittolistan seuraavassa uutiskirjeessämme sekä Facebookissa.

Kuuden huippukokin luotsaama keittiömaailma Kattila on avannut ovensa Linnanmäellä. Tarjonta on monipuolista: lihapullabaari, suomalaista laaturuokaa, sushia ja viiniä, Amerikan ihmeitä, välimerellisiä makuja  ja eurooppalainen perhepuffet.  Ravintoloitsijoilta löytyy yhteensä neljä Michelin-tähteä mutta hintataso on kuitenkin sopiva.

Voitto oli mukana rakentamassa Kattilan markkinointitoimenpiteitä jotka suunnattiin erikseen edelläkävijöille ja potentiaalisille ravintola-asiakkaille. Edelläkävijät otettiin haltuun Linnanmäen ja ravintoloitsijoiden omien kanavien sekä viestinnän kautta. Lanseeraus-vaiheessa käytetään ostettua mediaa (mm. digi ja printti) kohderyhmän kärkenä ne kaupunkilaiset jotka eivät juurikaan käy muuten Linnanmäellä.  Huvipuistokävijät houkutellaan Kattilaan paikan päällä tehtävin toimenpitein.

Liity postituslistalle: